wolford shapewearWolford, wie kent het niet. Wolford is hét merk van exclusieve beenmode en bodywear voor heel veel vrouwen.

In 1950 is Wolford ontstaan in Oostenrijk. Door innovaties zoals rondbrei-technieken, verfijnd vakmanschap en de uitgebreide kwaliteitscontroles, is Wolford wereldwijd succesvol. Alle producten worden in Europa gemaakt met de beste garens een ultieme productkwaliteit en bovenal super comfortabel.

Wolford collectie

De collectie bestaat uit diverse categorieën. Beenmode, leggings, lingerie, shapewear, beachwear en kleding.

In deze blog zullen wij vooral aandacht besteden aan shapewear (corrigerend ondergoed), leggings en beenmode. Op de website van Wolford kun je alle Wolford producten vinden.

Shape & Control

In de categorie Shape & Control vind je de beste kwaliteit corrigerend ondergoed. Onderverdeeld in light, medium en strong collectie, vind je hier body’s, corrigerende jurkjes en shapewear shorts. Leg Support leggings en corrigerende panty’s van de beste kwaliteit vind je bij Wolford.

Beenmode

Uiteraard mag beenmode niet ontbreken bij Wolford. Beenmode is heel uitgebreid, hierbij kun je denken aan kousen, panty’s, pantykousen, stay up panty’s, jarretel panty’s etc. Je benen worden echt onweerstaanbaar door de ultieme kwaliteit. De Satin Touch Panty en de Luxe 9 panty zijn perfecte basis panty’s van verschillende diktes, kleuren en materialen die zorgen voor het beste draagcomfort. Hier vind je vrijwel zeker de panty die bij jou past!

Eye catchters

Veel van hun panty’s die regelrechte eye catchers zijn. Super mooi zijn deze panty’s met elegante bewerkingen en prints.

De mooiste leggings

Ben je op zoek naar de mooiste legging die er is? Neem dan Wolford mee in je zoektocht. De kwaliteit straalt van deze leggings af. Sommige zijn corrigerende of shapewear leggings, andere zijn leggings zonder correctie. Van het legging assortiment word je heel hebberig.

Elegante corrigerende beachwear

Ben je op zoek naar een corrigerend badpak dat elegant staat? In de 2 shapewear badpakken in het assortiment waar je je zeker heel lekker in zult voelen. Ze zijn gemaakt volgens de 3W technologie: Wireless, Weightless en Wearable. Een lichtgewicht, maar met de juiste ondersteuning en medium correctie.

Wolford heeft hét

Wat je ook zoekt Wolford heeft het. Van super modieus tot basic. Alle producten zijn van top kwaliteit en kan je jarenlang door dragen. Ga je voor kwaliteit, dan ga je voor Wolford!