spanx

Hoe het begon…

SPANX-oprichtster Sara Blakely maakte zich op voor een feestje toen ze zich realiseerde dat ze niet de juiste onderkleding had om een ​​gladde look onder een witte broek te geven. Gewapend met een schaar sneed ze de voeten van haar panty met correctie er in en begon de SPANX-revolutie!

Met een focus op het oplossen van kledingproblemen, is het merk SPANX uitgegroeid tot het aanbieden van corrigerend ondergoed, shapewear leggings, active wear en meer.

SPANX heeft zijn plaats veroverd in het hart van vrouwen in amerika maar inmiddels ook wereldwijd.

Door het succes van SPANX kan oprichtster Sara haar missie leven; vrouwen helpen zich goed te voelen over zichzelf en hun potentieel.

Sara Blakely

Als je Sara Blakely volgt op instagram (@SARABLAKELY), zie je dat zij zich actief inzet voor vrouwen over de hele wereld. Haar motto is : “vertrouw op je gevoel”.

SPANX collectie

In Nederland zijn niet alle producten verkrijgbaar die in Amerika op de markt zijn. Toch zijn de meeste pareltjes uit het SPANX assortiment wel in Nederland en België te koop. Hieronder een paar favorieten.

Faux Leather legging

faux leather legging spanx

De Faux Leather Legging van SPANX is bij velen bekend. Gemaakt van top kwaliteit materiaal een een perfecte pasvorm, zorgt deze imitatie lederen legging voor een mooie correctie van je lichaam.

Oncore: Stevige correctie

De Oncore lijn van Spanx zit al jaren in de collectie, met name omdat deze producten zo geliefd zijn bij vrouwen. Als je naar een feestje gaat zorgt de oncore high waist of body er bijvoorbeeld voor dat je jurkje veel mooier valt en je buikje en heupen meer vorm krijgen en strakker lijken. Dat komt door de panelen die aan de binnenkant van deze lijn zitten. Deze panelen zorgen voor de stevige correctie en zo ontsnapt er geen rolletje meer!

Corrigerende Slips

De corrigerende slips, strings en shorts van SPANX zijn te vinden in vele lingerie lades van Nederlandse en Belgische vrouwen. Bekijk het hele SPANX assortiment hier.

Dus….

SPANX is hét merk corrigerend ondergoed. Probeer eens of het bij jouw figuur past.