PrimaDonna corrigerend jurkje

Ben jij ook fan van PrimaDonna?

Prima Donna is bekend van de perfect passende luxe lingerie voor vrouwen met ronde vormen en een grote boezem – van A- tot J-cup. Bij curveswear.com hebben wij er voor gekozen om ons alleen te richten op de corrigerende producten PrimaDonna. Dit zijn altijd producten die je zonder BH draagt. Voorbeelden daarvan zijn de A la Folie Corrigerende Jurk en de A la Folie Body van PrimaDonna.

We begrijpen dat jij graag een bijpassende BH bij deze mooie shapewear aan zou willen doen. In deze blog geven we een overzicht van de mogelijkheden en meteen een link waar je de andere PrimaDonna Beauty’s kunt kopen.

De mooiste lingerie

De lingerie van Prima Donna is comfortabel, van hoge kwaliteit en heeft een klassieke uitstraling.

Elegante, stijlvolle vrouwen zijn daarom allen fan van PrimaDonna. Trek een item van hen aan en je ervaart meteen het verschil. Met recht de mooiste lingerie.

A la Folie

De elegante Figuur Corrigerende Body van PrimaDonna heeft sexy broderie details op de rug en aan de beenuitsnijding.

PrimaDonna a la folie figuurcorrigerende body

Je combineert hem heel mooi met de volgende BH uit dezelfde a la folie lijn:

Perle, tijdloos mooi

De Perle serie van PrimaDonna is tijdloos mooi. Mooi glad en gemaakt van zacht en erg comfortabel materiaal zijn de hoge shapewear slips van PrimaDonna. Die wil je gewoon hebben!

Bij zo’n mooie shapewear kies je natuurlijk ook een passende BH! De Perle beugel BH kan je zowel strapless als met bandjes dragen.

Deze witte items zijn ook heel geschikt voor onder je bruidsjurk, bij de nude of zwarte varianten is deze BH ook heel geschikt.

prima donna gladde bh

Wat je ook kiest, je bent verzekerd van de beste kwaliteit als je kiest voor een merk zoals PrimaDonna. Shape your body & your mind!