prima-donna

Bestaat dat eigenlijk wel, de perfecte kerstoutfit? Je kerstkleding pas je vaak aan je omgeving, het gezelschap waarin je je begeeft, maar natuurlijk ook aan je figuur en wat jij lekker vindt zitten. In deze blog geven we je tips om je lekker te voelen in jou kerst- of feest kleding.

Kerst en Oud & Nieuw

Kerst en Oud & Nieuw zijn voor de meeste mensen speciale dagen, waarop je wat extra tijd besteed aan je uiterlijk. Je wilt er feestelijk uitzien voor anderen maar ook voor jezelf. Je mag best wel wat langer bij je uiterlijk stil staan. We naderen weer een nieuw jaar vol met kansen en mogelijkheden en die wil je natuurlijk op je allerbeste ingaan.

Waar let je op bij je kerstoutfit?

Belangrijk is dat je bij het kiezen van je kerstoutfit op je figuur let. Als je appelfiguur hebt dan kies je hoogstwaarschijnlijk eerder voor een cocktail jurkje dan wanneer je peerfiguur hebt. Dan komt een lange jurk veel beter tot zijn recht. Wil je hierover meer informatie, bekijk dan de figuur adviezen op deze website maar eens.

Daarnaast is natuurlijk belangrijk wat de gelegenheid is waarvoor je je kleedt: als je bij je deftige schoonouders gaat dineren dan trek je hoogstwaarschijnlijk iets anders dan wanneer je gezellig met vrienden een kerstbrunch organiseert. En blijf je dit jaar lekker thuis met weinig verplichtingen dan wil je waarschijnlijk iets comfortabels aan.

Onder je jurk

Voor een officiële gelegenheid is je kerstkleding als dame waarschijnlijk een jurk. Bij de Bijenkorf kan je een uitgebreid assortiment feestjurken naar jouw smaak vinden. Maar ook belangrijk is wat je onder je jurk draagt. Kies voor een mooi corrigerend jurkje van Prima Donna of voor een Bodyshaper van SPANX zodat je lichaam er strak uitziet in je jurkje en jij je buik niet hoeft in te houden. Dat zit namelijk wel goed!Kerstbrunch

Dineren met een uitgebreide groep mensen is er dit jaar helaas niet bij. Maar een kerstbruch met je (schoon-)ouders zit er misschien wel in. Dat hoeft allemaal niet zo opgedrikt, maar toch wil je er mooi & feestelijk uitzien. Een leuk, colbert met een glittertop eronder en een faux leather–  of velvet legging doen het dan al snel goed. En het zit ook nog eens heerlijk. Tegenwoordig heb je ook shaping broeken, zoals de Perfect Black Pant van SPANX.

Trek je toch liever een jurkje aan? Kieser dan een corrigerende panty onder. Een eventueel buikje wordt strak getrokken en lovehandles zijn onzichtbaar. En je benen… oh la la, die zien er echt super strak uit.

Lees hier alle pantytips

Casual kerstoutfit

Ga je lekker voor casual in je jumpsuit met een paar mooie hakken er onder en een lekker vest er over heen? Ook dan wil je je rolletjes natuurlijk een beetje in toom houden. Kies dan voor de comfort serie van Magic Bodyfashion. Goed corrigerend ondergoed dat heel comfortabel zit. Of maak het net iets feestelijker door de rode corrigerende shapewear string van Maidenform er onder te dragen. Je billen komen er super in uit maar van die heupen of dat buikje is niets te zien. Wat wil je nog meer?

Foute Kersttrui

Wat niet in het rijtje mag ontbreken is natuurlijk de foute kersttrui. You love it or you hate it! Maar het geeft in ieder geval een vrolijke noot aan deze december maand. Wat vind je van deze exemplaren?

Met deze glitter trui kan je zowel kerstmis als nieuwjaar vieren, door er over het glitter te wrijven.!

Hoe dan ook, we wensen je een super fijne Kerst in je kerstoutfit en een stralend begin van het nieuwe jaar.