corrigerend ondergoed na zwangerschap

Na negen maanden ben je bevallen van een kersverse zoon of dochter. Dat lange wachten, zwangerschapsmisselijkheid en pijntjes in je lichaam worden eindelijk beloond met het mooiste geschenk dat je maar kan krijgen.

Echter is je lichaam tijdens je zwangerschap behoorlijk verandert en ook na je bevalling merk je dat je bolle babybuik transformeert naar een flubberbuikje.

Zelfs als je een echte fitgirl bent, moet je weer vanaf het begin beginnen om de beste versie van jezelf te worden. Om deze overgangstijd wat makkelijker te maken, biedt corrigerend ondergoed na de bevalling een perfecte uitkomst.

De zwangerschapskilo’s vliegen eraf

Na je zwangerschap merk je direct dat je niet meer op je hoogste gewicht staat. Je kleintje is immers ter wereld gekomen en je houdt minder snel vocht vast.

Over het algemeen verlies je redelijk snel je zwangerschapskilo’s en kom je snel terug op je oude gewicht, maar de vorm van je buik is bij iedere vrouw een verhaal apart. Om je buik na bevalling een beetje te verbloemen op je werk, op een feestje of als je dat ene leuke jurkje weer past, doet het je goed om corrigerend ondergoed aan te trekken. Naast dat je figuur er perfect uitziet, voel je je ook vele malen zelfverzekerder.

Je buik verbloemen

Veel vrouwen denken dat corrigerend ondergoed alleen maar geschikt is voor oude omaatjes. Echter is daar vandaag de dag flink wat verandering in aangebracht. Je vindt tegenwoordig namelijk prachtige collecties van shapewear die niet alleen mooi zijn, maar ook sexy. Want laten we eerlijk zijn, je mag je lichaam na je zwangerschap even in het zonnetje zetten en lief zijn voor jezelf is wat op dat moment telt.

Naast dat corrigerend ondergoed in huidskleur verkrijgbaar is, kies je ook uit modellen, bijvoorbeeld in het zwart met kanten details. Ook als je witte kleding draagt, ben je er zeker van dat de shapewear niet zichtbaar is met mooie nude tinten.

Voor ieder lichaam het perfecte ondergoed

Of je nu een appel-, peer-, recht- of zandloperfiguur hebt, voor ieder type lichaam is het perfecte ondergoed verkrijgbaar. Hierdoor voel je je zelfverzekerd in iedere outfit en zie je er geweldig uit. Je kiest tegenwoordig uit onder meer rokken, jurkjes, broekjes en strings. De collecties zijn zo ontworpen, dat randjes en stoffen niet zichtbaar zijn onder je kleding.

Ook prettig voor het sporten

Naast dat je bijvoorbeeld een buikband na zwangerschap onder je dagelijkse kleding te dragen, kiezen veel vrouwen er ook voor om deze te dragen tijdens het sporten.

Of je nu een rondje gaat hardlopen, naar de sportschool gaat of thuis aan de slag gaat met gewichten, burpees en squats. Door een hemdje dat corrigerend werkt te dragen profiteer je tijdens iedere workout van extra ondersteuning.

Alles blijft tijdens het sporten net wat mooier op de juiste plaats zitten, vooral als je sport met een grotere cupmaat.