Badmode

corrigerend badpak

Corrigerende badmode

Is het zomerseizoen weer in aantocht? Droom je er al een tijdje van om eindelijk nog eens aan het strand te gaan liggen? Durf je je niet goed in bikini te vertonen omdat je je niet zeker voelt over je lichaam? Je bent echt niet alleen, heel veel vrouwen voelen zich onzeker over hun rondingen en kiezen er daarom voor om publieke plaatsen zoals een openbaar zwembad of een heerlijk zandstrand, te vermijden. Corrigerende badkleding helpt alle vrouwen bij het oplossen van dit probleem. Nieuwsgierig? Lees meer in dit artikel.

Wat is corrigerende badkleding?

Corrigerende badmode is badkleding die speciaal ontworpen is met het oog op een afslankend effect. De designers van corrigerende badmode maken dit mogelijk door de badmode uit twee lagen te vervaardigen waarbij de onderste laag, ook wel de body van het badpak genoemd, de corrigerende laag is. De decoratie eromheen, of beter gezegd, dat wat jij als draagster van het badpak effectief ziet, is de bovenlaag. De body van zo’n zwempak wordt met speciale voeringen en materialen gemaakt ten gunste van een beter optisch effect. Je silhouet komt er hierdoor slanker uit te zien en probleemzones worden gecamoufleerd. Hierdoor krijg je als vrouw meer zelfvertrouwen tijdens het dragen van je badkleding.

Wat zijn de voordelen van corrigerende badkleding?

  • Afslankend effect: In de meeste gevallen wordt een corrigerend badpak of een corrigerende bikini aangeschaft om er slanker uit te zien. Het materiaal waaruit deze corrigerende badpakken vervaardigd zijn, zorgt voor dit mooie effect.
  • Ruime keuze aan badkleding: De almaar stijgende vraag naar corrigerende zwemmode heeft ertoe geleid dat ook deze badpakken in alle denkbare kleuren en modellen op de markt verkrijgbaar zijn verschenen. Een veelkleurige corrigerende tankini of een volledig zwart corrigerend badpak, werkelijk alles is mogelijk.
  • Geschikt voor ieder lichaam: Of je er nu graag over de hele lijn slanker uit wil zien of juist een bepaalde probleemzone wil bedekken, corrigerende zwemkleding is in alle modellen en voor alle lichaamsvormen, verkrijgbaar.
  • Voor ieder budget: Corrigerende badkleding hoeft niet per se duurder te zijn dan gewone badkleding. In heel veel winkels kan je al een modieus corrigerend zwempak vanaf 30 euro kopen.
  • Geen dieet nodig: Hét grote voordeel van corrigerende badkleding is dat je geen streng dieet hoeft te volgen om je goed te voelen in je zwempak of bikini. Zeg maar dag tegen wekenlang honger lijden en voel jezelf mooi terwijl je zonder schuldgevoelens van een heerlijke cocktail kan genieten in je camouflerende badmode!
  • Geen sport nodig: Ben jij nu eenmaal geen sportieveling? Met corrigerende badkleding die alle gewenste probleemzones verstopt, is het gelukkig dan ook niet langer nodig om wekelijks urenlang te zweten in de hoop van zo je perfect figuur te verkrijgen. Vanaf nu trek je simpelweg je corrigerend zwempak of je corrigerende bikini aan en je bent klaar om vol zelfvertrouwen naar het strand te gaan!

Welke corrigerende badmode bestaat er?

Corrigerende badpakken

Bij het kiezen van corrigerende badkleding, gaan de meeste vrouwen voor een zwempak in plaats van voor een bikini of een tankini omdat een zwempak meerdere zones tegelijkertijd kan camoufleren. Zo voel je je als vrouw comfortabeler aan het strand of langs het zwembad. In feite zijn alle items uit de gehele collectie ¨corrigerende badkleding¨ een figuurcorrigerend badpak, of het nu gaat om een volledig badpak of om een kleiner model zoals een bikini of een tankini bijvoorbeeld. De mate waarin je figuur gecorrigeerd wordt, verandert echter wel afhankelijk van het soort badkleding.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een shape badpak?

Een corrigerend badpak verbloemt je probleemzones maar het ene badpak is het andere niet. Volg onderstaande tips voor het uitkiezen van het juiste corrigerende zwempak.

  • Ga voor donkere kleuren in de buikzone: Donkere kleuren slanken extra af, dat is inmiddels algemeen bekend. Als jij een buikje hebt, kies je daarom beter voor een badpak dat (op zijn minst in de buikzone) een donkere kleur heeft. Op deze manier wordt jouw buikvet verstopt. Zie jij toch graag drukke printjes? Ga dan voor een drukke print rondom je hals of op je decolleté om zo de aandacht van de buikzone weg te halen.
  • Grote patronen: Bij een spijkerbroek doen kleine broekzakken op je achterwerk je billen er net groter uitzien. Hetzelfde principe geldt voor badpakken: kleine patroontjes zetten je probleemzones extra in de verf en dit moet je juist vermijden. Kies daarom steeds voor een zwempak met relatief grote patronen.
  • Hou rekening met je decolleté: Ben jij jammer genoeg niet gezegend met een stevige, ronde decolleté? In dat geval kan je één van de vele push-up corrigerende badpakken dragen. Deze badpakken accentueren niet alleen je decolleté maar leiden ook de aandacht af van je probleemzones.

Grote maten badpakken

Heb jij een maatje meer en ben je bang dat een standaard corrigerend zwempak jouw probleemzones niet voldoende kan verstoppen? Ook voor vollere dames met grotere maten, bestaan er heel veel verschillende modellen aan corrigerende badpakken. Er bestaan zowel corrigerende zwempakken in grote maten met drukke printen als met eenvoudige printen. Ook wat betreft de kleur, is er een enorme keuze aan corrigerende badkleding in grote maten. Met het juiste sterk corrigerend badpak is er dus geen enkele reden meer om je niet in badkleding te vertonen tijdens jouw welverdiende vakantie.

Corrigerende bikini’s

Voor diegenen die zich vrouwelijker voelen in een bikini, is er de mogelijkheid om een corrigerende bikini te kopen. Dit werkt goed voor vrouwen die enkel met vet in de onderbuik zone te kampen hebben of voor hen die hun decolleté graag extra willen benadrukken. Net zoals bij de gewone bikini’s, kan je gaan voor een strapless model, een bikinitop met of zonder beugel, een voorgevormde bikini…enzovoort. Wanneer je je volledige buikzone wenst te bedekken, is het beter om voor een badpak te gaan.

Corrigerende tankini’s

Sommige dames voelen zich niet comfortabel in een bikini omdat dit naar hun mening net iets te onthullend is. Een badpak is misschien toch een tikkeltje te gesloten en ook niet altijd even handig. Als je snel even naar het toilet wilt bijvoorbeeld, is een badpak niet bepaald gebruiksvriendelijk. Dé oplossing hier is een corrigerende tankini. Een tankini is de gulden middenweg tussen een badpak en een bikini. Een tankini is eigenlijk een bikini maar dan met een tanktop als bovenstukje in de plaats van een bikinitop. Corrigerende tankini’s bestaan eveneens in allerlei ontwerpen. Dit kan gaan van broekjes met een hoog uitgesneden taille tot broekjes die voorzien zijn van corrigerende voering. Voor de bovenstukjes kan je kiezen uit een haltertop, een model met of zonder beugel of een strapless variant. Absoluut alle combinaties zijn mogelijk en zelfs in verschillende kleuren.

Wil jij, net zoals miljoenen vrouwen, graag mooi en fris voor de dag komen tijdens je vakantie zonder daarvoor maandenlang te moeten sporten en diëten? Trakteer jezelf dan op corrigerende badkleding en geniet met volle teugen van het mooie weer zonder je zorgen te maken over je probleemzones!