Tijdens het sporten

sport activewear

Corrigerende Activewear

Je wilt gaan sporten om je buikje weg te werken, maar de drempel is hoog. Je lovehandles zorgen ervoor dat je je tijdens het sporten zo onflatteus voelt dat je liever thuis op de bank blijft zitten. Het is een veelvoorkomend probleem.

Hoewel we allemaal tijdens het sporten het zweet uit onze ogen moeten vegen, terwijl het haar in ons gezicht plakt, zijn we toch ijdel. De angst om er dik uit te zien in een sportlegging houdt ons dus tegen. Wist je dat dit helemaal niet nodig is? Ten eerste omdat niemand – nee, echt niemand – er op zijn best uit ziet tijdens het sporten en ten tweede omdat er geweldige corrigerende activewear bestaat!

De high waist legging

hoge corrigerende sport legging
high waist sportlegging corrigerend

Vrijwel iedereen heeft vetrolletjes bij het dragen van een lage sportbroek of sportlegging. Draag daarom een high waist model! Deze sluit aan tot aan je taille, waardoor vetrolletjes mooi verborgen worden onder je activewear.

Maak gebruik van shapewear sport om je billen te liften en je bovenbenen en heupen wat slanker te laten ogen! Hoe beter jij in je vel zit tijdens het sporten, des te meer motivatie heb je om door te gaan.

Leonisa high waist activewear legging

Zo’n figuurcorrigerende sportlegging is dus maar een kleine investering in vergelijking met wat je ervoor terugkrijgt. Hoe liever jij sport, hoe langer je het volhoudt en des te sneller heb jij je droomfiguur!

Het juiste model corrigerende sportlegging

Bij corrigerende sportleggings gaat het niet enkel om het corrigerende materiaal. Je wilt namelijk ook de illusie geven dat je langer en slanker bent. Dit doe je door het juiste model en de juiste kleur te kiezen.

Zoals gezegd zijn high waist shapewear sport leggings ‘the way to go’, maar je hebt dan alsnog veel soorten waar je uit kunt kiezen. Ga je voor een korte legging, een capri of een lange activewear?

Om jouw benen er zo lang mogelijk uit te laten zien, ga je het beste voor de lange figuurcorrigerende sportlegging. Wanneer je voor een korter model gaat, breken je ogen je benen in twee delen – deel in sportlegging, deel bloot – en dit maakt je benen optisch korter.

Om jouw figuur nog slanker en langer te laten lijken, ga je het beste voor zwart. Zwart kleedt mooi af en verbergt alle eventuele vetrolletjes. Wat je in ieder geval het beste links kunt laten liggen zijn de sportleggings met patroontjes. Ze zien er vrolijk uit, maar ze doen echt niets voor je figuur. Ga het liefst voor een corrigerende legging die van een wat dikker materiaal is gemaakt. Dit houdt alles wat beter op zijn plek!

De juiste sport-BH

sport bh level 2
sport BH level 3

Naast een figuurcorrigerende sportlegging is een goede sport-bh onmisbaar. Niet alleen geeft het alle support die je borsten nodig hebben – iets dat vooral fijn is, wanneer je een grote cupmaat hebt – maar het zit ook nog eens een stuk fijner. Daarnaast oog je met de juiste sport-bh slanker, doordat het beter aansluit. Vetrolletjes zijn dus verleden tijd!

Sport BH in grote maten

Een sport BH vinden in grote maten is vaak een probleem. Hardlopen als je een vollere boezem hebt is vaak pijnlijk. Toch zijn er goede oplossingen. Energysport heeft de juist Sport BH ontwikkeld in verschillende soorten van ondersteuning. Neem eens een kijkje op de website voor de beste Sport BH. Wellicht past het ook bij jouw lichaam.

De juiste top

Er zijn op de markt geweldige shapewear sport tops te vinden. Deze geven je een slankere taille en maken je buik wat platter. Ze zijn daarom ook een geweldige combi met de corrigerende sportlegging!

Misschien voel je je echter iets tè zelfbewust in een strakke top en strakke legging. Ga dan voor een wijde top. Deze verhult je buik en eventueel je billen, wanneer je voor een wat langer model gaat.

Wellicht vind je een waisttrainer ook een goede optie, lees daarvoor de blog die we hier over schreven

Zo geniet jij van de voordelen van een corrigerende sportlegging en voel je je tegelijkertijd minder blootgesteld.

Yoga, iets voor jou?

Altijd al eens Yoga willen proberen? Dit is je kans!

Leer stap voor stap yoga, gewoon thuis! Je hoeft helemaal niet lenig te zijn. Je doet het gewoon op je eigen tempo. In samenwerking met Happy with Yoga mogen we je deze online cursus tijdelijk aanbieden voor € 57,-. Normaal gesproken betaal je hier € 158,- voor. Meer weten? Klik op deze link, voor meer informatie.

SportSport